​Telefon: 41 42 68 19 | E-mail: mm.godepriser@gmail.com | Langemosevej 16, 5610 Assens

Lægning af nyt tag og andet tagarbejde

Trænger huset til et nyt tag, eller er der behov for en reparation af taget? Hos M&M Tømrer tilbyder vi blandt andet taglægning, tagrenovering og vedligeholdelse af tagkonstruktioner i Assens, Faaborg, Middelfart og omegn.

Vi tilbyder alt lige fra et eternittag til et tegltag.

Få foretaget et jævnligt tageftersyn

Vi hjælper dig med at udbedring af tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr.

Med jævnlige mellemrum bør man få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan sparre dig for unødige bekymringer. Ved at forbedre ventilation kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktioner.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af nyt tag og andet tagarbejde afhænger i høj grad af opgavens størrelse, men vi tilbyder attraktive priser fra kun 650 kroner pr. kvadratmeter eksklusive moms.

Ønsker du en konkret pris fra en dygtig tagdækker, er du derfor meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Du kan med fordel ringe på telefon 41 42 68 19, men du kan også skrive til vores e-mail mm.godepriser@gmail.com, hvis du foretrækker det.​

Ring for et uforpligtende tilbud!​

Eller uddyb din opgave pr. mail

Firma

M&M Tømrer

CVR: 38765795​

Medlem af 3byggetilbud​​:

Indhent byggetilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt