​Telefon: 41 42 68 19 | E-mail: mm.godepriser@gmail.com | Langemosevej 16, 5610 Assens

Tilbygning og nybygning

Tilbygning til dit hus

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. M&M Tømrer har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer.

Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

Ring til os og få en snak om træets mange muligheder.

Nybygning af hus

Vi løser både små og store opgaver. Vi bygger alt lige fra carporten og udestuen til børnenes legehus eller hulen i haven.

Vores mangeårige erfaringer med at bygge i træ sikrer dig en kompetent samarbejdspartner, der kan give dig gode råd om design og valg af materialer - vi har trods alt set flere parcelhuskvarterer end de fleste.

Igennem årene har vi oparbejdet et bredt netværk inden for vores branche, så dit byggeri er i trygge hænder hos M&M Tømrer.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at se vores referencer.

Venlig hilsen
M&M Tømrer

Ring for et uforpligtende tilbud!​

Eller uddyb din opgave pr. mail

Firma

M&M Tømrer

CVR: 38765795​

Medlem af 3byggetilbud​​:

Indhent byggetilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt